تصفیه آب به روش جوشاندن

نوشته شده در ۱ بهمن ۱۳۹۵
صفحه اصلی » مقالات » تصفیه آب به روش جوشاندن

ممکن است ما در شرایطی قرار بگیریم که مجبور باشیم آب مصرفی خود را از منابعی تهیه کنیم که به آنها مطمئن نیستیم. در این شرایط روش‌هایی وجود دارد که در اینجا به توضیح تصفیه آب به روش جوشاندن آن می‌پردازیم.

 

تصفیه آب با جوشاندن

 

۱- آبی که می‌خواهید تصفیه کنید را به درون یک قابلمه بریزید.

ظرف و یا قابلمه خود را روی گاز قرار دهید و زیر گاز را روشن کنید. وقتی آب به جوش بیاید باکتری‌های احتمالی در آن کشته خواهند شد و احتمال اینکه بعد از نوشیدن آب بیمار شوید به حداقل می‌رسد.

اگر در بیایان هستید و ظرف فلزی ندارید نگران نباشید شما می‌توانید از هر ظرف غیر قابل اشتعال دیگری استفاده کنید.

 

۲- آب جوش آمده را تکان دهید.

بعد از اینکه حباب‌ها ایجاد شدند به این معنی است که آب در حال جوش آمدن است اما بعد از تشکیل حباب‌ها ظرف را تکان دهید و شروع به زمان گیری کنید و ۵ تا ۱۵ دقیقه این کار را ادامه دهید. با این باکتری‌های بیشتری از بین می‌روند و خیالتان راحت می‌شود.

 

۳- قابلمه را از روی گاز بردارید.

مراقب آب و ظرف باشید زیرا بسیار داغ است.

 

۴- به آب اجازه دهید سرد شود و ته نشین شود.

اگر مطمئن هستید که آب حاوی مواد معدنی خاص و یا فلزی نیست می‌توانید آب را بنوشید اما پیشنهاد می‌کنیم که بگذارید آب کاملا ته نشین شود و از آب رویی استفاده کنید.

 

لازم به ذکر است این روش فقط در موارد خاص می‌باشد و قطعا این روش توانایی حذف کلیه آلودگی‌ها را ندارد.